Over UiT in Midwest

Ga je mee UiT?

Van bloedstollende films, adembenemende theatervoorstellingen tot creatieve workshops. Met de kinderen op zwier of liever naar een intiem huisconcert? Zoek op UiTinmidwest.be naar jouw favoriete UiT-activiteiten. Uitinmidwest.be bezorgt je in no-time een volle agenda, boordevol activiteiten uit midden-West-Vlaanderen.

Waar gaan we UiT?

Uitinmidwest.be bundelt alle activiteiten uit de gemeentes Roeselare, Izegem, Ingelmunster, Hooglede, Lichtervelde, Moorslede en Staden. Deze website is er voor de inwoners van deze (en omliggende) gemeenten. Zo heb je onmiddellijk zicht op wat er in de regio te doen is, want dat is veel meer dan je denkt! Op Uitinmidwest.be vind je niet alleen het aanbod van de grote cultuurhuizen terug, ook dat van de vele socio-culturele verenigingen, vormingsinstellingen, jeugdhuizen enzoverder.

Jouw UiT-activiteit op deze website?

Uitinmidwest.be is gekoppeld aan de UiT-databank. Voer je activiteit in in de UiT-databank, voeg er het trefwoord ‘uitinmidwest’ aan toe, en je verschijnt op deze website.

Probeer je het liever uit onder begeleiding? Geen probleem, UiTinmidwest zorgt voor de nodige vormingen waar we alles van naaldje tot draadje uitleggen. Abonneer je op onze nieuwsbrief  en je bent als eerste op de hoogte wanneer we nieuwe vormingsmomenten voorzien.

Van wie gaat dit UiT?

UiT in midwest is een initiatief van projectvereniging BIE, het intergemeentelijk samenwerkingsverband dat initiatieven neemt op het vlak van cultuur en erfgoed in de gemeentes Roeselare, Izegem, Ingelmunster, Hooglede, Lichtervelde, Moorslede en Staden. Lees hier meer over BIE en de verschillende deelwerkingen.