Schrijf nu in!

Boekje op? Laat je rijden!

Het najaar komt in zicht, dus je kan weer een plaatsje op de Boekenbeursbus van BRoeRe reserveren. Geen stress onderweg, voldoende tijd om langs de vele stands op de Boekenbeurs te struinen én een grote koffer om al die nieuwe aanwinsten mee naar huis te nemen. 

BRoeRe – het samenwerkingsverband van de bibliotheken in de regio Roeselare – neemt je opnieuw mee naar Antwerpen. De Boekenbeursbus rijdt dit jaar uit op vrijdag  3 november. Opstappen kan in Roeselare of Izegem. 

Wil je graag mee? Reserveer dan snel je plaats! Meegaan kost 12 euro per persoon (bus heen-en-terug + ticket Boekenbeurs), kinderen onder de twaalf jaar betalen slechts 6 euro.

Boekenbeurs 2017

Op het Boekenbeursmenu anno 2017 komt de spannende relatie tussen boek en beeld aan bod. Denk aan verfilmde verhalen, strips en graphic novels, kijkboeken, en zo veel meer. Op de zes auteurspodia treden elke dag – en dus ook op 3 november – heel wat auteurs en andere boekenmakers op. Het volledige programma met de signeersessies en andere activiteiten komt op 3 oktober online. Hou de website van de Boekebeurs (www.boekenbeurs.be) dus in de gaten!

 

Praktisch:

  • vrijdag 3 november:

8u: Korenmarkt, Izegem + 8u30: parking Expo Roeselare (Diksmuidsesteenweg 374)

Thuiskomst: ca. 18u30

  • Kostprijs:

12 euro per persoon, 6 euro voor kinderen (-12 jaar)

  • Inschrijven noodzakelijk vóór 27 oktober. Stuur een mail naar info@bienet.be, of bel 051/26.87.49 met vermelding van het aantal personen én de leeftijden. Wees snel, want het aantal plaatsen is beperkt.

 

Over BROERE | BRoeRe is het samenwerkingsverband tussen acht openbare bibliotheken in de regio rond Roeselare: Hooglede, Ingelmunster, Izegem, Ledegem, Lichtervelde, Moorslede, Roeselare, Staden. BRoeRe werd opgericht in 2006 en is  actief onder de koepelorganisatie van projectvereniging BIE.  .

www.biebroere.be