Kunst buiten

KUNST BUITEN!-sessie - donderdag 26 oktober 2017

Lokaal talent treedt dit najaar op de voorgrond! Onder de noemer KUNST BUITEN! brengt het Forum voor Amateurkunsten, ondersteund door flink wat partners, straffe, lokale beleids- en praktijkvoorbeelden.

Ook tips en formats van experten uit verschillende kunstdisciplines passeren de revue, net zoals tien toetsstenen waarmee we lokale politici willen kietelen naar aanleiding van de verkiezingen in 2018. Waarom? Daarom: ze zijn met twéé miljoen, die artistieke Vlamingen en Brusselaars. Ze worden niet graag genegeerd, maar des te liever gesoigneerd. Wees erbij in Roeselare!

 

Praktisch:

  • Je kunt aansluiten tussen 13.30 u. en 14.00 u. of tussen 16.30 u. en 17.30 u. Kies de programmaonderdelen die je wil bijwonen en plan je dag. Kom bijvoorbeeld voor het namiddagprogramma en blijf napraten tijdens het randprogramma, of kom aan tijdens het randprogramma en woon het avondprogramma bij. Of blijf gewoon de hele dag, dat vinden we heel fijn! Naar welke praktijkverhalen of invalshoeken voor je lokaal beleid je luistert, en met welke organisatie je een gesprek aanknoopt, dat kies je gewoon de dag zelf.
  • De sessie is helemaal gratis, maar we vragen je wel om in te schrijven. De plaatsen zijn beperkt, dus snel zijn, is de boodschap!
  • KUNST BUITEN gaat door in TRAX, Beversesteenweg 67, Roeselare
  • Inschrijven en alle programma-info: http://amateurkunsten.be/kunstbuiten/roeselare