UiTinMidwest: Vlieg erin!#6

 

 

Is je kroost verknocht aan de Ipad of tv? Zorg voor wat afwisseling en neem ze mee naar een familievoorstelling in één van de cultuurhuizen in de Roeselaarse regio.

UiTinMidwest – de cultuurtak van Projectvereniging BIE – bundelde al alle familievoorstellingen die doorgaan in de regio Roeselare in één overzichtelijke brochure.  Deze brochure ‘UiTinMidwest: Vlieg erin!’ omvat alle voorstellingen die doorgaan tussen begin september 2018 tot het einde van het jaar. Deze voorstellingen zijn speciaal voor de jongsten onder ons gemaakt! Bij elke voorstelling in deze brochure staat dan ook een leeftijdsaanduiding vermeld.

Graag nog wat extra inspiratie? Met de agenda van deze website kan je het volledige volledige UiT-aanbod van de regio Roeselare doorzoeken. Bij de zoekresultaten heb je de mogelijkheid om ‘UiT met kinderen’ aan te vinken.

 

Praktisch:

De brochures worden verdeeld door de scholen in Hooglede, Ingelmunster, Izegem, Lichtervelde, Moorslede, Staden en Roeselare, maar de brochure is ook online te consulteren (zie pdf-link hier onderaan). Wens je een papieren exemplaar? Stuur ons een mail!

Organiseer je ook familievoorstellingen en wil je dat jouw voorstelling in de volgende brochure wordt opgenomen?

Contacteer Annelies.