UiTinMidwest: Vlieg erin!#5

Het nieuwe cultuurseizoen is van start gegaan. Tijd om met het jonge geweld op stap te gaan en te genieten van eigenzinnige familievoorstellingen, sprankelende acrobatie en grappige avonturenfilms.

 

Is je kroost verknocht aan de Ipad of tv? Zorg voor wat afwisseling en neem ze mee naar een familievoorstelling in één van de cultuurhuizen in de Roeselaarse regio.

UiTinMidwest – de cultuurtak van Projectvereniging BIE – bundelt voor de vijfde maal alle familievoorstellingen die doorgaan in de regio Roeselare in één overzichtelijke brochure.  Deze brochure ‘UiTinMidwest: Vlieg erin!’ omvat alle voorstellingen die doorgaan tussen begin september tot het einde van het jaar. Je kan kiezen tussen film, workshops of theatervoorstellingen. Deze voorstelling zijn speciaal voor de jongsten onder ons gemaakt! Bij elke voorstelling in deze brochure staat dan ook een leeftijdsaanduiding vermeld.

 

Graag nog wat extra inspiratie? Met de agenda van deze website kan je het volledige volledige UiT-aanbod van de regio Roeselare doorzoeken. Bij de zoekresultaten heb je de mogelijkheid om ‘UiT met kinderen’ aan te vinken.

 

Praktisch:

De brochures worden verdeeld door de scholen in Hooglede, Ingelmunster, Izegem, Lichtervelde, Moorslede, Staden en Roeselare, maar de brochure is ook online te consulteren (zie pdf-link hier onderaan). Wens je een papieren exemplaar? Stuur ons een mail!

Organiseer je ook familievoorstellingen en wil je dat jouw voorstelling in de volgende brochure wordt opgenomen?

Contacteer Annelies Anseeuw.